Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

termék megosztás

TrueLife Invio BW Double

Ár:
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 204546
Elérhetőség: Raktáron

Multifunkciós cumisüveg melegítő és fertőtlenítő készülék 2 cumisüveghez, mindkét cumisüveg gyors és egyenletes melegítése funkcióval, több beállítható hőmérséklet szinttel, hőmérséklet szinten tartás és automatikus kikapcsolás funkcióval, hőmérséklet ellenőrző LCD-vel, csendes üzemmel, egyszerű kezeléssel és tisztítással, BPA-t nem tartalmazó, 100% szilikon, hordozó kosárral

Szállítási díj: Ingyenes
Egységár: 29.990,00 Ft/darab
Átlagos értékelés: Nem értékelt

előnyök_fly

  • 100% pénz visszafizetési garancia
  • 12.500 Ft felett Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Invio BW Double – Anyatej és bébiétel melegítő készülék

Ha mindig a legjobbat szeretné gyermeke számára, de egyúttal szeretne időt is megspórolni, szerelje fel a háztartását minőségi cumisüveg melegítővel. A TrueLife Invio BW Double a rendszeres időközönkénti melegítésnek és az állandó hőmérsékletnek köszönhetően egyenletesen melegíti a cumisüveg tartalmazta anyatejet vagy bébiételt. A tejet megfelelő hőfokon tartó Keep Warm funkciónak köszönhetően gyermekét mindig gyorsan megetetheti. Az Invio BW Double minden cumisüveg típushoz megfelelő.

Ideális ikrek esetében
Az Invio melegítő készülékben egyidejűleg két cumisüveg melegítésére nyílik lehetősége. Ezt a lehetőséget különösen nagyra értékelik az ikrek szülei akkor, amikor a két babát egyszerre kell megetetni. Közismert tény azonban, hogy az ikrek gyakran nincsenek összehangolva. Így amíg az egyik éppen alszik, mindkét cumisüveget felmelegítheti, és az egyiket a melegítő készülékben hagyhatja, amelynek Keep Warm funkciója gondoskodik a megfelelő hőfokról. Ezzel rengeteg időt megtakaríthat magának.

3 üzemmód
A gyors tej- és bébiétel melegítés funkció mellett a melegítő készülék fertőtlenítés funkcióval is rendelkezik. Nem kell tehát semmilyen más készüléket beszereznie a cumisüvegek és gyermeke cumijainak tisztán tartásához. A fertőtlenítés üzemmódot a kezelőpanelen található gomb három egymás követő megnyomásával aktiválja. A Keep Warm funkció gondoskodik a cumisüvegben lévő tej állandó, konkrétan 37°C fokos hőmérsékletéről. A hőmérsékletet a kezelőpanelen lévő + és – gombok segítségével állíthatja be.

Több hőmérséklet szint – A preferált hőmérsékletet a felhasználó maga állítja be a kezelőpanelen.


Egyidejűleg 2 cumisüveg - Az Invio melegítő készülékben egyidejűleg két cumisüveg melegítésére nyílik lehetősége.

2 az 1-ben melegítő és fertőtlenítő – Az Invio BW Double fertőtlenítés funkcióval is rendelkezik, és játszva elbír bármilyen cumisüveggel vagy cumival.

Egyszerű kezelés és karbantartás – A melegítő készülék könnyen tisztítható, a kezelése pedig egyszerű és intuitív.

Gyors melegítés funkció – A cumisüvegek felmelegítése az Invio BW Double készülékben szinte semennyi időt nem igényel.

Egyenletes melegítés – A melegítés funkció a tejet egyenletesen melegíti fel.

Keep Warm funkció –  A tejet megfelelő hőfokon tartó Keep Warm funkciónak köszönhetően gyermekét mindig gyorsan megetetheti.

Automatikus kikapcsolás – A kívánt hőmérséklet elérését követően vagy a kiválasztott program lejártát követően a melegít készülék automatikusan kikapcsol.

Áttekinthető LCD– A cumisüvegben lévő tej aktuális hőmérsékletét a felhasználó az áttekinthető LCD kijelzőnek köszönhetően folyamatosan az ellenőrzése alatt tudhatja.

Csendes üzem – A melegítő készülék csendben és mégis hatékonyan működik.

Biztonsági cumisüveg tartó - A csomagolás részét képezi egy a forró üveg biztonságos kezelésére szolgáló biztonsági cumisüveg tartó is.

BPA-t nem tartalmazó, 100% szilikon – A cumisüveg melegítő készülék BPA vegyületet nem tartalmazó, kiváló minőségű szikikonból készül.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Raktáron
19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 204547
Termék címkék: RENDELHETŐ

Keresés