0 Kosár
November 14. a cukorbetegség világnapja A cukorbetegség, más néven diabétesz, hazánkban nagyjából egymillió embert érint, akiknek a száma évről évre nő. A szabadságharc fehérruhás hősei Október hónappal együtt nem csak az év első hűvös fuvallatai érkeznek meg hazánkba, hanem velük együtt nemzetünk egyik legnagyobb tragédiájának évfordulója is... Csontpótló cement alkalmazásának előnyei a fogásza

Köszönjük a részvételt a 2016. április 16.-án megrendezésre került "Csontpótló cement alkalmazásának előnyei a fogászatban" című előadásunkon és hand-on kurzusunkon! 

További sok sikert kívánunk munkájukhoz!

Budapest (Gerbeaud ház), 2016. április 16. 

XVII. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia

Nagy sikerrel vettünk részt a XVII. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencián, Balatonfüreden.

 

Ezúton is szeretnénk a képekkel megköszönni minden kedves látogatónak, hogy megtisztelte standunkat.

További sok sikert kívánunk munkájukhoz!

 

 

Balatonfüred, 2015. szeptember 16–18.

Magyar Kardiológusok Kongresszusa

A HeartTrends diagnosztikai eszközzel kapcsolatos első élményeink rendkívül pozitívak voltak.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves látogatónak, hogy megtisztelte standunkat.

Bízva a sikeres együttműködésben munkájukhoz sok sikert kivánunk!

 

 

HeartTrends A szív érdekében. A pontos és terhelésmentes megoldás. Bemutatkozik webáruházunk Széles választék. Személyes szolgáltatás. Online árak. Kardiológiai napot tartottunk székházunkban Magyarországon egyre több akut szívinfarktusos beteget sikerül megmenteni, de még számos területen akad tennivaló – hangzott el az Euromedic és a Magyar Kardiológusok Társasága szervezésében április 23-án megrendezett Kardiológiai nap előadásain. Szívinfarktus és Stroke - Az Időkapu Videó Dr. Becker Dáviddal A Kardiológiai Eszközök Videó Dr. Erőss Györggyel A Kardiológia Helyzete a Világban és Magyarországon Videó Prof. Dr. Merkely Bélával Bevezetés: Visszaadott Életévek Videó Dr. Szócska Miklóssal Szívbetegségek - Epidemiológia és Megelőzés Videó Prof. Dr. Kiss Róbert Gáborral A Novel Heart Rate Variability Algorithm Video with Prof. Ilan Goldenberg MD A Kardiológia Hazai és Nemzetközi Finanszírozása Videó Dr. Gajdácsi Józseffel Szakmai nap a fogászati prevenció jegyében Fogászati prevenciós napot tartott az Euromedic International Csoport a fogorvosi képzőhelyek és szakmai szervezetek közreműködésével november 25-én annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a megelőzés fontosságára a fogszuvasodás, a fogágybetegség és a szájüregi daganatok tekintetében. Magánkórház épül a millennium parkban Közel 40 millió euróból, 25 ezer négyzetméteren, 600 fős személyzettel működik majd az új, innovatív magyar magánkórház, a Duna Medical Center.